8687 1625

}

Se åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag........................9.00 - 17.00
Lørdag .....................................9.00 - 16.00
Søndag og helligdage ................10.00 - 15.00

Selvbetjening efter lukketid, hvor man kan købe buketter, Sammeplantninger og blomster.

Ofte stillede spørgsmål

Levering

1-5 hverdage

Fri fragt

Ved køb over 1000,-

Trustpilot

4.6 ud af 5 stjerner

8687 1625

}

Se åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag........................9.00 - 17.00
Lørdag .....................................9.00 - 16.00
Søndag og helligdage ................10.00 - 15.00

Selvbetjening efter lukketid, hvor man kan købe buketter, Sammeplantninger og blomster.

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Der er grogaranti på haveplanter iflg. vore garantibestemmelser: Vi har grogaranti på alle flerårige haveplanter, hvis planterne har været behandlet korrekt. Grogaranti dækker ikke hæk, barrodsplanter, planter, der er plantet i krukker samt frost, tørkeskader samt fysiske skader, som følge af hærværk, eller anden fysisk skade.
Reklamationen skal ske senest efter én vækstsæson. Du kontakter os inden planten, planterne graves op. Kvittering og etiket skal medbringes/medsendes og billeddokumentation.

Vi modtager betaling med Dankort, Visa Master card.  Betalingen vil ikke blive trukket før varen er sendt.

SIKKERHED / Privatlivspolitik:
For at handle hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.
Duelunds Planteskole foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere til dig. Duelund Planteskole behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.
Kreditkortoplysninger sendes krypteret til Bambora med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan altid kontrollere om du sender sikkert ved at se efter hængelåsen nederst i din browser.

Gavekort er gyldigt i 3 år.

Vi tilføjer et beløb for fragt (emballage er uden beregning, da vi går ind for genbrug). Beløbet afhænger af vægt, og udregnes automatisk. Vi fremsender med Post Nord og Danske Fragtmænd, alt bliver sendt på billigste måde. Du er selvfølgelig velkommen til at afhente selv. Vi vil i dette tilfælde meddele på mail, når varen er klar. Ved ikke brofaste øer vil der være tale om et øtillæg, kontakt os venligst.

Ved levering med Danske Fragtmænd bedes man anføre, om varen for modtagers risiko må stilles uden kvittering, ellers afleverer fragtmanden ikke varen, men tager den med på fragtcentralen til afhentning af kunden. (Skriv venligst under “betingelser, hvis varen må afleveres). 

Levering/afhentning kan ske indenfor 1-5 hverdage. Skulle visse varer ikke være lagervarer må der påregnes en smule længere tid, hvilket vil blive meddelt på mail.

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Alle varer er incl. 25% moms
Vort CVR nr. 33621256

Skulle der være behov for at kontakte os, kan det ske på mail duelund@duelundsplanteskole.dk, eller aflægge vor planteskole et besøg Duelunds Planteskole, Århusvej 30, 8882 Fårvang, eller tlf. 86871625.

Da køb over internettet er fjernsalg, er der fortrydelsesret iflg. købeloven. Det gælder for alle varer, dog ikke barrodede planter, da de ikke tåler den lange transporttid, her er fortrydelsesretten ganske få dage efter aftale.
Eventuelle returvarer skal returneres i samme stand, som ved modtagelsen. Skulle du fortryde købet, kontakt os venligst, så vi kan aftale returnering, som køber selv betaler for.  Dine penge vil blive tilbagebetalt indenfor 3 hverdage, efter varen er modtaget retur.

Bemærk venligst, at priserne på vor webshop ikke altid er de samme i vort havecenter, priserne er generelt lavere på vor webshop. Desuden vil vi venligst gøre opmærksom på, at ikke alle varer er på lager i vort havecenter.

Send en besked

Vi er klar til at hjælpe dig

  Få vores nyheder

  I din digitale postkasse

  Duelundsplanter

  Vi elsker alt det grønne

  Haveplanter

  Havefrø

  Plejemidler

  Græsfrø

  Gødning

  Haveartikler

  Brugskunst

  Træpiller

  Bigbags

  Nyttedyr

  Muld

  Spiseløg

  Find os her

  Og se det store udvalg

  Duelunds Planter
  Århusvej 30

  Gavekort Til en du har kær

  Læs mere

  Levering

  1-5 hverdage

  Fri fragt

  Ved køb over 1000,-

  Trustpilot

  4.6 ud af 5 stjerner

  0
   0
   Kurv
   Kurven er tomTilbage til shoppen